ERZURUM / YAKUTİYE - Kültür Kurumu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: DEPREM

May

Okulda öğrencilerin olası bir depremde neler yapılacağı hakkında bilinçli hale gelmesi, öğrenci ve çalışanların fiziksel olarak korunması, muhtemel tehlikeler karşısında eğitim-öğretimdeki kesintinin minimum seviyede tutulması ve güvenlik kültürü oluşturulması amacı ile deprem afet eğitimi yapılarak sonrasında tatbikat yapıldı.Eğitimleri için İl Afet ve Acil Durum Yönetimine teşekkür ederiz.

May

ÇEDES programı kapsamında olan Malatya Battalgazi Şehit Zekeriya Bitmez İmam Hatip Ortaokulu için yaptığımız yardımlar yola çıkmak üzere hazırlandı. 414 parçası yazlık kıyafet 36 çifti de ayakkabı olmak üzere toplamda 450 kardeşimizin bir ihtiyacını giderebilmekten mutluluk duyuyoruz. Kermesimize katkıda bulunan tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.